Altijd actuele kennis beschikbaar

24/7 toegang tot de laatste actualiteiten

Onze leden hebben 24/7 toegang tot de meeste actuele kennis op het gebied van logistiek en internationaal ondernemen. Niet zomaar kennis; beschouw ons als de expert die altijd binnen handbereik is, en altijd snel en punctueel het juiste advies geeft. Wij reiken je niet alleen kennis aan, wij vertellen  je ook wat je met die kennis kunt doen in de praktijk. Wederom, 360 graden logistiek en internationaal ondernemen. Via onze nieuwsbrieven en de online kennisbank ben je altijd op de hoogte van de meest actuele en praktisch kennis die je nodig hebt in jouw vakgebied.

Succesvol ondernemen met het evofenedex lidmaatschap

Voordelen van actuele en gedetailleerde kennis

Jouw voordelen

  • Altijd toegang tot actuele kennis
  • Praktische oplossing op jouw vraag
  • Dagelijks op de hoogte van de actualiteiten
  • 1.000 kennisartikelen in 150 dossiers

Nieuwsbrieven

Met onze nieuwsflitsen ontvang je dagelijks het belangrijkste nieuws over logistiek en internationaal ondernemen in je mailbox. Wil je ook iedere twee weken de belangrijkste kennisartikelen ontvangen? Schrijf je dan in voor de kennisnieuwsbrief. Deze bevat de meest populaire kennisartikelen waar u direct mee aan de slag kunt. Op maat gesneden natuurlijk, kies in je persoonlijke menu gewoon wat je wel en niet wilt ontvangen en wij verzorgen de rest.

Kennisbank

Een verzameling van meer dan 1.000 kennisartikelen en 150 dossiers over logistiek, export management, magazijnmanagement, code 95, tachograaf, dieselprijzen, rijverboden, wegvervoer ADR, magazijninrichting, export en nog veel meer thema’s op het gebied van logistiek en internationaal ondernemen. Tips, tricks, handige checklists en trends. Bekijk het hier.

Ledenservice

Heb je na onze nieuwsbrieven of kennisbank nog vragen? We kunnen het ons voorstellen; onze ledenservice staat daarom elke dag voor jou klaar. Bij elke vraag helpen zij bij het vinden van de beste oplossing. Met maar één doel; de wereld van onze leden beter maken. Leer ze hier beter kennen.

Sander Zandvoort
Contact

Heb je vragen over het lidmaatschap?

Sander en zijn team helpen je graag verder

Ervaringen

Ervaringen

vitelia
Ben Cox
Hoofd Logistiek
evofenedex zorgt ervoor dat de kennis van onze logistieke afdeling op peil blijft.
Walkro
Harold Kraaijvanger
Bedrijfsdirecteur
evofenedex informeert ons over belangrijke zaken waar wij niet dagelijks bij stilstaan, maar die wel belangrijk zijn voor onze bedrijfsvoering.
Peterson
Bas Hetterscheid
Altijd first hand informatie beschikbaar