Besparen op brandstofkosten

De beste prijzen bij gerenommeerde partners

15.000 leden die moeten tanken, dat schiet wel lekker op in het verkrijgen van de beste brandstofprijzen. Daardoor hebben wij bij BP en DKV Euro Service de scherpste aanbiedingen weten te realiseren. Deze twee leveranciers zijn de meest voordelige, veilige en klantvriendelijkste oplossingen die momenteel in de markt beschikbaar zijn.

Altijd in Nederland tanken met hoogste korting

Heb je een wagenpark met één of meerdere personenauto’s, bestelauto’s of vrachtwagens? Of ben je een ZZP-er, MKB-er of een multinational? Elk bedrijf, groot of klein, is gebaat met onze brandstofpas. evofenedex werkt nauw samen met BP om bedrijven te helpen die vooral in Nederland rijden. Dan biedt onze brandstofpas de perfecte oplossing op jouw behoeftes.

Video

Brandstof voor de laagste prijs

Om deze video te kunnen bekijken moet je onze cookies accepteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

Succesvol ondernemen met het evofenedex-lidmaatschap

Voordeel van kortingen op brandstof

Jouw voordelen

  • De laagste prijs voor de beste brandstof
  • Betaalgemak in binnen-en buitenland
  • Veilig, makkelijk en snel

15 cent per liter korting

Altijd de hoogste korting op uw brandstof bij BP. Met een ongeëvenaarde korting van 15 cent per liter (inclusief btw.)  en met een netwerk van meer dan 750 locaties is er altijd een BP bij jou in de buurt. En dat zonder omrijden, want de korting geldt bij alle BP-stations in Nederland, ook langs de snelweg. Maar ook tank je met korting bij Texaco.

En verbruik je meer dan 150.000 liter brandstof per jaar of heb je een thuispomp? Dan komen we graag met je in gesprek over maatwerkkorting en andere custom-made oplossingen.

Makkelijk tanken en betalen in het buitenland

Met de DKV-Tankpas krijg je de entreekaart voor het grootste en dichtste distributienetwerk voor alle bedrijven die vervoer verrichten naar het buitenland. Onze tankpas wordt geaccepteerd bij meer dan 65.000 acceptatiepunten in meer dan 42 Europese landen. Maar niet alleen brandstof kan je betalen met de DKV-Tankpas, ook de tol, ferry’s en tunnels zijn geen enkel probleem. En je kan ook eenvoudig je BTW en accijnzen terugvragen via de diensten van DKV-Euroservice.

Altijd een station in de buurt

Onze brandstofpas is te gebruiken bij de tankstation-netwerken van BP, Texaco en Total. Zo bevinden 90% van de leden zich binnen 5 km van een station waar zij met korting kunnen tanken. Kijk op hun sites waar de dichtbijzijndste stations zijn:

Veiligheid en inzicht

De tankpas en de brandstofpas zijn volledig dichtgetimmerd tegen misbruik. Daarnaast bieden zij toegang tot robuuste systemen waarmee je het wagenpark, brandstofverbruik, CO2-uitstoot en nog veel meer goed kan monitoren.

Maak het je zelf makkelijker

Twijfel niet langer. Ga voor gemak en voordeel in al je zaken die te maken hebben met brandstof. Onze ledenadviseurs staan je  graag te woord om al je vragen te beantwoorden, zodat jij gebruik kan maken van het beste aanbod.

Sander
Contact

Heb je vragen over het lidmaatschap?

Sander en zijn team helpen je graag verder

Ervaringen

Ervaringen

langerak de jong
Han Marinusse
Logistiek directeur
Hoge korting en direct het brandstofverbruik per auto en chauffeur in kaart.
Fortune
Ton van der Tang
Algemeen directeur
evofenedex heeft de specialisten voor transport en logistiek
Booz
Philip Gransjean
Operationeel Manager
evofenedex is de uitkomst voor al je logistieke vraagstukken!