Belangenbehartiging

Wij knokken voor je belangen, in Nederland en daarbuiten

Nederland, regelland. Om over Brussel maar te zwijgen…. Natuurlijk, die regelgeving is noodzakelijk, maar hij moet vooral nooit hinderlijk zijn voor ondernemers. Daarom behartigen onze beleidsadviseurs de belangen van al onze leden in de regio, in Den Haag, in Brussel en op het wereldtoneel. Of dit nu plannen voor strenge milieuzones van Amsterdam tot Rotterdam zijn. Een dreigende tachograafverplichting voor bestelauto’s is. Of een haperende Botlekbrug en een douane die constant in gesprek was. Beperkingen in Aziatische havens. Of handelsverdragen met landen en continenten. Zomaar een greep uit de zaken waar wij ons dagelijks druk om maken.

Video

Stem richting de politiek

Om deze video te kunnen bekijken moet je onze cookies accepteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

Succesvol ondernemen met een evofenedex lidmaatschap

Voordeel van belangenbehartiging

Jouw voordelen

  • Een stevige vuist tegen onnodige regels
  • Direct kennis van de nieuwe wet- en regelgeving
  • Eén stem richting de politiek.

Belangen

Want hindernissen in logistiek en internationaal ondernemen kunnen het werk onnodig remmen. Samen nemen wij deze hindernissen weg. Met een collectief van 15.000 leden hebben wij een stem waar beleidsmakers direct naar luisteren en mee willen overleggen.

Maar het draait niet alleen om verzet tegen regels. Wij pleiten ook voor minder regels en meer veiligheidsbewustzijn in magazijnen. Wij vinden dat het opslag en vervoer van gevaarlijke stoffen veiliger en eenvoudiger kan. Ook moeten controles van douane en inspectiediensten verder harmoniseren. Daarom werken wij samen met beleidsmakers om de wensen van leden te vertalen in regelgeving.

Inzicht

Soms is het nog onduidelijk wat de gevolgen zijn van nieuwe wet- en regelgeving. Of wat de implicaties zijn voor specifieke sectoren of bedrijven. Daarom informeren onze specialisten je over de gevolgen die wetgeving heeft in specifieke situaties jouw bedrijf. Zodat je meteen weet waar je rekening mee moet houden in je dagelijks werk.

Sander
Contact

Heb je vragen over het lidmaatschap

Sander en zijn team helpen je graag verder

Ervaringen

Ervaringen

vitelia
Ben Cox
Hoofd Logistiek
evofenedex zorgt ervoor dat de kennis van onze logistieke afdeling op peil blijft.
Walkro
Harold Kraaijvanger
Bedrijfsdirecteur
evofenedex informeert ons over belangrijke zaken waar wij niet dagelijks bij stilstaan, maar die wel belangrijk zijn voor onze bedrijfsvoering.
Peterson
Bas Hetterscheid
Altijd first hand informatie beschikbaar