evofenedex is op zoek naar een Manager Communities

Jij snapt dat goed contact tussen mensen essentieel is voor goede zakelijke resultaten.

In netwerken, communities zo je wilt, treffen mensen elkaar, wisselen ze kennis en ideeën uit, en ontstaat samenwerking, synergie en inspiratie.

evofenedex is een moderne vereniging van 10.000 handels en productiebedrijven waarin een essentiële rol is weggelegd voor communities. Als vereniging zijn we al jaren een netwerk van personen en bedrijven. Maar om de uitdagingen voor bedrijven op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, de arbeidsmarkt, dynamische steden en hoe handel en logistiek kunnen bijdragen aan brede welvaart, effectief aan te gaan, is dat niet genoeg. We willen samenwerking van en met onze leden, overheid, politiek en andere delen van de samenleving vernieuwen en een krachtige impuls geven. Samenwerking in actieve communities, moet centraal staan bij alles wat we doen.

Als manager communities ga jij dat regelen.

We hebben al enkele succesvolle communities op het gebied van digitalisering in het MKB, Trade Compliance en Healthcare Logistics. Met die ervaring als basis, maak je plannen om die basis verder uit te bouwen. Je werkt met grote en kleine bedrijven uit allerlei branches zoals hightech, chemie, retail, voedingsmiddelen, bouw, bloemen, teveel om op te noemen en daarom juist zo interessant.

Je adviseert, inspireert, organiseert en begeleidt niet alleen nieuwe communities, maar je zorgt dat onze hele vereniging het belang van elkaar ontmoeten en samenwerken in communities snapt en gaat gebruiken. Je snapt het strategische aspect daarvan en je kunt dat praktisch uitwerken. Zowel in fysieke vorm als digitaal. Het management vertrouwt op jouw oordeel.

Uiteraard werk je graag met anderen om zo ook een krachtige interne community te bouwen. Je bent een inspirator en klankbord en je bent niet bang om initiatief te nemen. Je hebt ruime ervaring met het functioneren van off- en online communities.

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Wat bieden wij jou?

  • Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex.
  • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen.
  • De mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten

Wat verwachten we van jou?

  • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie of met vergelijkbare projecten;
  • Ervaring met offline communities;
  • Je bent vooruitstrevend, initiatiefrijk en creatief.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij een vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces. 

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl

 

evofenedex lydia
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder