Wat ga je doen als manager opleidingen?

Voor 4 dagen, 0,8 fte per week

Ben je op zoek naar een functie waar je kennis en ervaring op het gebied van opleidingen en innovatie mooi samenkomen en wil je werken bij een dynamische organisatie die meerwaarde creëert voor haar leden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze ledenbedrijven weten ons goed te vinden voor een diversiteit aan vragen, kennis, opleidingen, trainingen en events. Of het nu gaat om trends en opleidingen op het gebied van handel, douane, compliance of maatschappelijk verantwoord ondernemen, de relevantie en actualiteit is nooit ver weg. Jij focust je op het gebied kennis en innovatie binnen internationaal ondernemen. Je vindt het een uitdaging om trends in de markt vroegtijdig te signaleren, te analyseren en met je team om te zetten in innovatieve nieuwe producten en/of diensten.

Je werkt graag samen met anderen omdat je uit ervaring weet dat ideeën, initiatieven en voorstellen dan sneller en makkelijker realiteit worden. En dan zijn niet alleen jij en je team trots zijn op het eindresultaat, maar kan de hele organisatie de meerwaarde van jullie initiatieven inzetten voor onze leden. Uiteraard behoort ook het onderhouden en het effectief in de markt zetten van het bestaande uitgebreide opleidingen & trainingen pakket tot je verantwoordelijkheden.

Binnen het team zorg je voor de eerste aansturing van de enthousiaste en gedreven projectleiders. Op grond van je kennis en ervaring coach je ze in hun ontwikkeling en bereiken jullie samen het maximale met het team op het hele spectrum van opleidingen, events, webinars, netwerken, workshops, publicaties en e-learning.

Ben je benieuwd naar de projecten die de komende twee jaar spelen? We hebben er genoeg! Voorbeelden zijn de bredere uitrol van e-learning initiatieven in de hele organisatie en de ontwikkeling van kennisoverdracht over Trade Compliance en IMVO. Maar je hebt zeker ook een mooie uitdaging aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het opleidingsaanbod op basis van relevant onderzoek. Je werkt nauw samen met sales, marketing en operations om producten succesvol op de markt te brengen.

Kortom, een veelzijdige functie waar je plannen en initiatieven tot leven ziet komen!

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek.
 • Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam en werkt veel samen met enthousiaste en gedreven inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex.
 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden.
 • Een leaseauto, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen.
 • Vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw.
 • De mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten, een thuiswerkvergoeding, inrichting voor je thuiswerkplek.
 • Een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen.
 • Het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met creativiteit, kwaliteit en ambitie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over hbo/universitair werk- en denkniveau
 • Je hebt enkele jaren werkervaring ervaring met projectmanagement van innovatieprojecten
 • Je bent bekend met het vakgebied internationaal ondernemen
 • Ervaring met ontwikkelen van content voor e-learning is een pre
 • Je bent resultaatgericht, houdt overzicht, analytisch, klantvriendelijk en beschikt over een goed inlevingsvermogen
 • Je bent communicatief zeer vaardig, overtuigend en bent in staat om je zowel mondeling als schriftelijk perfect uit te drukken
 • Je weet teamleden te motiveren en inspireren
 • Je bent vooruitstrevend, enthousiast en vernieuwing stuurt je denken en doen

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het kennisknooppunt voor handel en logistiek. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden, en door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij een vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder