'Fit for the future' door goed personeelsbeleid

Aflevering #1 van de podcastserie Mens&werk

Beluister de afleveringen via Spotify of Apple Podcasts.

Mischa, Guido en Manue gaan in gesprek over de nut en noodzaak van strategisch personeelsbeleid. Wat is strategisch personeelsbeleid nou eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Als alles op rolletjes loopt, waarom zou je dan het beleid aanpassen?

In deze aflevering bespreekt het drietal belangrijke trends en ontwikkelingen die een enorme impact hebben op het personeelsbeleid en de toekomst van jouw organisatie. Ook geven ze tips, adviezen en voorbeelden om jouw organisatie fit for the future te maken, ook al ziet deze toekomst er misschien (nog) rooskleurig uit!

Podcastserie Mens&werk

In deze serie gaat onze host Mischa German op zoek naar de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact hiervan op handels- en productiebedrijven. Dit doet hij samen met Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, en Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex. In iedere aflevering geven ze ook praktische tips en handvatten om de belangrijkste HR-uitdagingen en vraagstukken aan te pakken.

Bekijk de serie >>