De winnende opleidingsformule van evofenedex

Onze 10 gouden opleidingsbeloften

Met ruim 130 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en internationaal ondernemen. Wij hebben hiervoor tien gouden opleidingsbeloften opgesteld.

Onze opleidingen houden ondernemers en hun medewerkers letterlijk en figuurlijk bij de les, op elk gewenst niveau en in elk carrièrestadium. Jaarlijks helpen we zo’n 15.000 cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. En helpen we hun werkgever of onderneming daarmee direct een stap voorwaarts.

 1. Praktijkgerichte opleiding
  Na de opleiding kun je moeiteloos de geleerde theorie toepassen in jouw praktijkomgeving. Ervaringen bij onze leden worden het hele jaar door verwerkt in de opleiding zodat je altijd bent voorzien van de meest recente kennis.

 2. Persoonlijke aandacht voor cursisten
  Onze docenten bieden je altijd de mogelijkheid om een persoonlijke uitdaging te bespreken. Dit kan ook door onze kleine klassen waarbij de docent genoeg tijd voor je heeft.

 3. Gebaseerd op het bedrijfsleven en het vakgebied
  Al onze opleidingen worden samengesteld voor- en door leden. In speciale werkveldcommissies gaan we om de tafel met het bedrijfsleven en oud-cursisten om de inhoud van de opleiding te bepalen en te ontwikkelen.

 4. Opleidingslocaties door heel Nederland
  Met meer dan 20 opleidingslocaties door heel Nederland is er altijd één bij jou in de buurt. Dat scheelt toch reistijd.

 5. Meer dan een opleider
  Bij ons krijg je meer dan alleen een opleiding. Maak voor en na de opleiding ook gebruik van onze ledenservice, lobbyisten en persoonlijk adviseurs.

 6. Toegang tot een uniek netwerk
  Met een netwerk van 15.000 bedrijven kom je in contact met vakgenoten uit jouw werkgebied. Zo leer je niet alleen van ons, maar ook van collega’s. Bezoek ook een van onze evenementen.

 7. Onze docenten werken of hebben gewerkt in het vakgebied
  Al onze docenten weten waar ze over praten. Dit komt omdat ze vaak jarenlang in het vakgebied hebben gewerkt of zelfs nog werkzaam zijn. Vraag naar verhalen uit de praktijk!

 8. Uitgebreide lunch
  Om te kunnen presteren, heb je brandstof nodig. Tijdens de pauze kun je daarom genieten van rijkelijk belegde broodjes. De keuze is reuze.

 9. Altijd mogelijkheid voor incompany en maatwerk
  Liever op locatie opleiden? Geen probleem. Zo sluit de opleiding volledig aan op de bedrijfssituatie en leren cursisten precies wat ze nodig hebben in een vertrouwde omgeving.

 10. Wij verbeteren je logistiek en internationaal ondernemen
  Ook het bedrijf wordt beter van onze opleidingen. Met verbeterplannen, bedrijfsbezoeken en praktijkopdrachten gaan cursisten aan de slag met eigen bedrijfssituatie. Een win-win-situatie.

De opleidingengids 2019 is uit!

De nieuwe opleidingengids biedt nieuwe inzichten over het ontwikkelen en opleiden van jou en je werknemers. Bovendien vind je in dit magazine een totaalaanbod van alle opleidingen die wij bieden. Je kan dit magazine GRATIS aanvragen (online en per post).

Justin
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder