Goed opgeleide medewerkers zijn waardevol, juist in tijden van corona

Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Nu een opleiding volgen of wachten tot er na de zomer meer mogelijkheden zijn? Veel professionals en bedrijven worstelen met deze vraag. Eerst leek wachten een goede optie, maar inmiddels stellen sommigen een opleiding al een jaar uit. We zetten 3 opties voor je op een rij om in coronatijd goed en veilig een opleiding te volgen.

Juist in coronatijd, waarin organisatie zich flexibeler en wendbaarder moeten opstellen dan ooit tevoren, is de behoefte aan goed opgeleid personeel onverminderd groot. Kennis is nog steeds van vitaal belang voor veel organisaties. Het draagt eraan bij dat bedrijven hun voorsprong behouden ten opzichte van de concurrentie, dat processen efficiënter lopen en klanten tevreden blijven. Reden te meer om nu een opleiding te volgen. Maar wat zijn de opties? 
 

Online opleidingen 

Stilstand is achteruitgang. Daarom hebben we een deel van onze opleidingen omgezet naar digitaal. Online opleidingen behandelen dezelfde lesstof en hebben hetzelfde niveau als opleidingen op locatie. Het enige verschil is de plek. Lees hier verder. 

Incompany en maatwerk 

Al onze opleidingen kunnen in je bedrijf als maatwerk worden aangeboden, op locatie of digitaal. Ook ten tijde van corona is dit mogelijk. Heb je zelf geen geschikte leslocatie? Informeer naar de mogelijkheden om de training op ons kantoor in Zoetermeer te volgen. Ook combinaties van opleidingen zijn mogelijk. Lees hier meer. 

Klassikale opleidingen 

Gaat jouw voorkeur uit naar een klassikale opleiding waarbij je met je medecursisten in dezelfde ruimte bent? Bekijk hier dan ons reguliere aanbod in de overzichtelijke opleidingengids. Op de website vind je altijd de meest actuele startdata. 

Heb je toch vragen, neem gerust contact met ons op. 
 

Sander 2
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Sander en de andere opleidingadviseurs helpen je graag verder