skipToContentskipToFooter

Masterclass oorsprong

Deze opleiding wordt alleen als incompany aangeboden. Wil je individueel een training volgen over oorsprong? Dan is de training Certificaten van Oorsprong, EUR.1 en factuurverklaringen misschien iets voor jou.

Bij het internationaal verhandelen van goederen krijg je vaak te maken met oorsprongsdocumenten. Deze documenten die zijn vereist voor (handels)politieke doeleinden maar waarmee ook invoerrechten voorkomen kunnen worden. Jaarlijks vallen er miljoenen te besparen door het gebruik van deze documenten.

Hoe komt die oorsprong tot stand en welke bewerkingen moet je binnen de EU verrichten? Kun je cumulatie met niet EU landen of grondstoffen toepassen? Deze en meer onderwerpen worden tot in detail besproken tijdens de masterclass oorsprong.

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Justin