skipToContentskipToFooter

Volledige opleiding tot declarant

Een declarant is een specialist die de voorbereiding en afhandeling van handels- en douaneformaliteiten als taak heeft. Hij of zij moet rekening houden met commerciële relaties, is verantwoordelijk voor een efficiënte afhandeling van handelszendingen en hij of zij moet erop toezien dat de douanewetgeving juist wordt toegepast. 

De evofenedex Vakopleiding Declarant is het vervolg op de Basisopleiding Declarant en leidt op tot volwaardig declarant. Je leert tijdens deze opleiding niet alleen om correct een douaneaangifte in te vullen en af te handelen, maar ook de achterliggende wet- en regelgeving te interpreteren. Hierdoor ben je in staat om verschillende alternatieven te formuleren, deze tegen elkaar af te wegen en jouw organisatie te adviseren over wat de beste keuze is.

De Vakopleiding Declarant is te volgen als dag-, avond- of online variant en ook beschikbaar in het Engels.

Vragen?

Meer weten over de opleiding of over één van onze andere opleidingen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 079-346 69 90. 

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Rebecca