skipToContentskipToFooter

Masterclass ICC Incoterms® 2020

Wanneer je internationaal handelt, is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de afnemer.

De keuze van een bepaalde ICC Incoterms® 2020 conditie bepaalt waar de verantwoordelijkheid van de verkoper ophoudt en die van de koper begint. Dit heeft ook gevolgen op het gebied van transport, btw en douaneformaliteiten.

De Masterclass is speciaal ontwikkeld voor iedereen die minimaal drie jaar exportervaring heeft en werkt met ICC Incoterms® 2020. Basiskennis van ICC Incoterms® 2020 is een vereiste en de nadruk in de opleiding ligt op praktijkvoorbeelden en cases. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om intern te adviseren over welke ICC Incoterms® 2020 conditie de juiste is.

Tip: vraag SIB-subsidie aan

Voor deze opleiding is het mogelijk om SIB-subsidie te ontvangen. De aanvraag hiervoor moet je indienen voordat de opleiding start. Lees meer over deze subsidiemogelijkheden.

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

StartdatumLocatieStarttijdEindtijdRooster
9-10-2024Zoetermeer 9:0016:30Bekijk het rooster

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en en de andere opleidingenadviseurs helpen je graag verder

Rebecca

Docent was zeer kundig, vlot en flexibel om ook praktijkvragen van de cursisten te kunnen beantwoorden. De groep was lekker klein waardoor we allen de gelegenheid kregen om vragen te stellen en te interrumperen.

Patric Mensink

Wecovi

wecovi_0.jpg

De training ICC Incoterms® 2020 werd enthousiast en professioneel gegeven door dhr. Koning. Het was een leuke groep cursisten. Heel leerzaam om erachter te komen bij wie het risico ligt (bij de koper of de verkoper) bij welke incoterm en dat je niet zomaar een CMR-vrachtbrief hoeft te ondertekenen, paraafje mag ook.

Dianne van Dal

Euro Piren

europiren_logo.jpg

De cursus Masterclass ICC Incoterms® 2020 was zeer informatief. Met name het onderdeel dat is gegeven door de heer P. Roos en het onderdeel vervoersrecht en vervoersovereenkomsten vond ik heel goed.

Anja van der Horst

Gaston Schul

gastonschul.jpg