skipToContentskipToFooter

This course is in English. The text on the website is in Dutch but we have an English brochure available for you to download above at "Vraag de brochure aan".

De Workshop ICC Incoterms® 2020 is de Engelstalige variant van de Workshop ICC Incoterms® 2020. 

De verantwoordelijkheden voor zowel de leverancier als de ontvanger lopen per ICC Incoterms®-conditie zeer uiteen. Waar begint de verantwoordelijkheid van de koper en eindigt die van de verkoper? Tijdens deze cursus krijg je de basiskennis van ICC Incoterms® 2020 aangeboden. Er is ook aandacht voor de relatie tussen ICC Incoterms® 2020 en exportdocumenten en -formaliteiten.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de totstandkoming en afwikkeling van exporttransacties. Na het volgen van de cursus ICC Incoterms® 2020 beheers je de basiskennis en ben je in staat om ICC Incoterms® 2020 op de juiste wijze toe te passen.

Startdata & locaties

Deze opleiding wordt alleen als incompany en maatwerk aangeboden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onzeopleidingsadviseurs: [email protected] of bel ons op: 079 34 66 990

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en en de andere opleidingenadviseurs helpen je graag verder

Rebecca