Manager export binnendienst

De export binnendienst vervult een cruciale rol in een exporterende onderneming.

Ieder exportorganisatie is uniek. Daarom vraagt het toezien en correct uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden, van order acceptatie tot en met de externe distributie, om een eigen aanpak. De sales afdeling benadert de binnendienst om een offerte voor hun klant te maken. De export binnendienst heeft als taak om hier controle en opvolging aan te geven. Na akkoord van de offerte begint het acceptatieproces. Wanneer het voorwerk goed is gedaan, wordt de offerte vanzelf een duidelijk document voor zowel de koper als verkoper.

Daarom is diepgaande kennis van de leveringscondities, betalingscondities en douanezaken een vereiste om exporttransacties zo efficiënt mogelijk af te wikkelen. Het effectief communiceren met buitenlandse klanten en relaties, mag hierin zeker niet ontbreken.

Voor het aftersales traject is het bewaken van het proces en winstgevendheid op het desbetreffende klant significant. Met een goede policy voor het exportproces, kunnen bedrijven een verschil maken en verwachtingen van de klant overtreffen.

Tijdens deze cursus worden al deze facetten uitvoerig behandeld en zal een grote invloed hebben op, niet alleen uw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de verkoopresultaten van uw bedrijf.

Duur:
5 dagen
Alternatieven:
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
€ 2.225,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 1.890,00 ex. BTW

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

Startdatum Locatie Rooster
04-10-2018 Nijkerk Gld Bekijk het rooster
06-11-2018 Utrecht Nog 10 plekken beschikbaar Bekijk het rooster
28-02-2019 Zwolle Bekijk het rooster
27-03-2019 Zoetermeer Bekijk het rooster
07-11-2019 Eindhoven Bekijk het rooster

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.
Justin Verkade
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je verder

Ervaringen

Ervaringen

bakkermagnetic
Frank van Asten
Prettige en inhoudelijk zeer interresante en leerzame cursus die mij de informative en kennis heeft gegeven die ik verwachte en nodig had. Ook de lokatie en het lesmateriaal was prima verzorgt, en de docenten zeer ter zake kundig, en wisten de leerstof goed over te brengen.
rotork
Leonie Homrighausen
Goed geregeld. Duidelijke sprekers, sparren met gelijkwaardige mensen van andere bedrijven. Locaties goed bereikbaar en ook na de cursus / opleidingen nog regelmatig contact met mede cursisten en leraar.
syngata
Dick Koomen
Perfecte lessen, goed voorbereid door de docenten.. Sluit heel goed aan bij de praktijk