skipToContentskipToFooter

Om het maximale rendement te behalen uit een betaling onder L/C is het van belang dat je het gehele proces binnen de eigen organisatie goed in kaart hebt

Een Letter of Credit (L/C) is een betalingsinstrument in het internationale handelsverkeer. Dit is het middel bij uitstek om de belangen van zowel de verkoper als van de koper op een evenwichtige wijze te regelen, mits je weet hoe het werkt. Veel exporterende bedrijven komen knelpunten tegen die betrekking hebben op de voorwaarden van een L/C.

Een goed L/C proces zorgt voor minder vertraging van goederen en beperkt de bankkosten. Vele afdelingen (Finance, Logistiek, Customer Service, Sales) binnen de organisatie hebben invloed op een goed L/C beleid.

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en en de andere opleidingenadviseurs helpen je graag verder

Rebecca