skipToContentskipToFooter

Workshop leveranciersverklaringen

De leveranciersverklaring wordt steeds vaker gevraagd

Bij het leveren van producten wordt steeds vaker gevraagd naar leveranciersverklaringen. Deze verklaring mag niet in alle gevallen zelf ondertekend worden. In de praktijk gebeurt dit echter vaak wel, tussen alle bedrijven door.

Als je direct betrokken bent bij het maken van oorsprongsdocumenten en de daarbij behorende leveranciersverklaringen, dan is deze workshop iets voor jou. Door de praktijkgerichte opzet ben je volledig op de hoogte van alle onderdelen van een leveranciersverklaring en weet je deze kennis in de praktijk optimaal te benutten.

Duur:
½ dag
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
n.v.t
Ledenprijs:
n.v.t

Startdata & locaties

Deze opleiding wordt alleen als incompany en maatwerk aangeboden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onzeopleidingsadviseurs: [email protected] of bel ons op: 079 34 66 990

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en en de andere opleidingenadviseurs helpen je graag verder

Rebecca

Al meer dan 15 jaar meerdere uitstekende opleidingen en workshops gevolgd bij Fenedex. Zeer tevreden over de deskundigheid op het gebied van Export en alle facetten van het exporteren. Kan het alleen maar aanraden. Vooral bij beginnende bedrijven / exporteurs / export medewerkers kan de Fenedex zeker een grote toegevoegde waarde hebben!

Annet de Vries

dp pumps

dppumps_0.jpg