Basistraining Medewerker Luchtvracht

MLV certificaat halen (Known Consignor)

De erkenning Bekende Afzender of Known Consignor toont aan dat een bedrijf een veilige afzender is en geen verdachte luchtvrachtpakketjes verstuurt. Dit leidt tot minder vertragingen van luchtvrachtzendingen bij erkende bedrijven.

In de training medewerker luchtvracht (MLV) leer je het wettelijke kader rondom luchtvrachtveiligheid waardoor jouw bedrijf voldoet aan een van de criteria van Known Consignor.

Per 1 mei 2022 is het voor meerdere functionarissen in de beveiligde luchtvracht- en toeleveringsketen verplicht om een geldige VGB te hebben in plaats van een VOG. Het gaat in dit geval om functies van personen werkzaam bij Erkende Agenten, Bekende afzenders en Erkende Leveranciers. Personen in het bezit van een geldige VOG van voor 1 mei 2022 is een overgangstermijn tot uiterlijk 30 juni 2024 vastgesteld. Meer informatie over de wijzigingen en de overgangstermijn leest u onderaan de pagina onder het blok "Verklaring van Geen Bezwaar" en de publicaties onder het kopje Downloads.

Op zoek naar startdata voor een klassikale training? Bekijk de mogelijkheden onder "overige informatie".

Duur:
1 dagdeel
Alternatieven:
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
Op aanvraag
Ledenprijs:
Op aanvraag

Startdata & locaties

Deze opleiding wordt alleen als incompany en maatwerk aangeboden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs: opleidingen@evofenedex.nl of bel ons op: 079 34 66 990

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied
Benjamin
Contact

Vragen over onze opleidingen?

Benjamin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Ervaringen

Ervaringen

herballife
Marlonne Bonants
Algelopen jaar heb ik gebruik gemaakt van een van de opleidingen die evofenedex aanbied. Iedereen werd netjes verwelkomd en er werd een kennismakings rondje met de cursisten gedaan. De cursus werd op een hele makkelijk volgbare manier gegeven. Ook gaf de man die deze les gaf, makkelijke voorbeelden uit het dagelijkse leven. Je kon ook aan hem merken dat hij plezier had in het geven van de cursus, dit maakt het voor cursisten ook aantrekkelijker om te blijven luisteren.
goss
Patryk Nowik
Het is gewoon top!