skipToContentskipToFooter

Medewerkers zijn de sleutel tot succesvol digitaliseren.

Digitalisering binnen bedrijven neemt steeds meer toe. Nieuwe technieken en mogelijkheden bieden unieke kansen. Om een succesvol digitaliseringsproject te realiseren is digitaal vaardig personeel een absolute vereiste.

Impact en betrokkenheid

Het aanschaffen van nieuwe software, van een handscanner of barcodeprinter, is slechts het startpunt. Een ICT-project heeft impact op de dagelijkse werkzaamheden en vereist de betrokkenheid van álle medewerkers in het bedrijf. In de praktijk loopt de implementatie van nieuwe digitale technieken vaak vooruit op de ontwikkeling van medewerkers. Dit achteraf proberen gelijk te trekken kost onnodig veel energie, frustratie en tijd.

Digitale basiskennis

Daarom is het belangrijk de digitale basiskennis van productiemedewerkers, magazijnmedewerkers, orderpickers, chauffeurs en ander operationeel personeel, te vergroten. Zij kennen de werkzaamheden als geen ander en zullen zo eenvoudiger kunnen bijdragen aan digitaliseringsprocessen binnen de organisatie.

We hebben twee workshops ontwikkeld voor medewerkers met verschillende functies. Hieronder vind je alle informatie. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Vragen over opleidingen?

Jamie en zijn collega's helpen je graag verder

Jamie magazijn opleidingen evofenedex