skipToContentskipToFooter

Medewerkers zijn de sleutel tot succesvol digitaliseren

Afscheid nemen van het oude softwarepakket, wat allang aan vervanging toe is, niet meer ‘erachteraan bellen’ voor de zekerheid en werken zonder papier. Dat moet toch kunnen?

Digitalisering binnen ons dagelijks leven wordt steeds normaler en we regelen bijna alles via onze smartphone. Maar binnen ons werk is digitaal werken nog lang niet de standaard en is digitaliseren vaak een grote uitdaging. Het aanschaffen van nieuwe software, van een handscanner of barcodeprinter, is slechts het startpunt. Een ICT-project heeft impact op de dagelijkse werkzaamheden en vereist de betrokkenheid van álle medewerkers in het bedrijf. Medewerkers zijn de sleutel tot succesvol digitaliseren.

Daarom is het belangrijk de digitale basiskennis van productiemedewerkers, magazijnmedewerkers, orderpickers, chauffeurs en ander operationeel personeel, te vergroten. Zij kennen de werkzaamheden als geen ander en zullen zo eenvoudiger kunnen bijdragen aan digitaliseringsprocessen binnen de organisatie.

Een dag met drie praktische thema's

In slechts één dag realiseren we een verbeterd digitaal bewustzijn bij de medewerker. Met drie thema’s in één opleiding, maken we medewerkers bewust van de voor- en nadelen van hun handelen op de digitale mogelijkheden binnen de organisatie. We geven concrete inzichten in op welke manier zij kunnen meehelpen digitalisering succesvol in te zetten in het bedrijf. En maken duidelijk waarom informatiebeveiliging zo belangrijk is. Zo gaan medewerkers beter en meer gemotiveerd met digitale toepassingen werken.

Startdata & locaties

Klik op 'direct inschrijven' om een cursus op een voor jou gewenste datum en locatie te selecteren.

Meer informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding

Jamie en de andere opleidingenadviseurs helpen je verder

Jamie