skipToContentskipToFooter

Medewerkers zijn de sleutel tot succesvol digitaliseren

Afscheid nemen van het oude softwarepakket wat allang aan vervanging toe is, niet meer ‘erachteraan bellen’ voor de zekerheid en werken zonder papier. Dat moet toch kunnen?

Digitalisering binnen ons dagelijks leven wordt steeds normaler en we regelen bijna alles via onze smartphone. Maar binnen ons werk is digitaal werken nog lang niet de standaard en is digitaliseren vaak een grote uitdaging. Het aanschaffen van nieuwe software, van een handscanner of barcodeprinter, is slechts het startpunt. Een ICT-project heeft impact op de dagelijkse werkzaamheden en vereist veelal betrokkenheid van álle medewerkers in het bedrijf. Medewerkers zijn de sleutel tot succesvol digitaliseren.

Daarom is het belangrijk de digitale basiskennis van tactisch personeel, zoals administratief medewerkers en/of logistiek teamleiders, te vergroten. Zij kennen de werkzaamheden als geen ander en zullen zo een belangrijke rol gaan spelen in de digitaliseringsprocessen binnen de organisatie.

Eendaagse workshop

In 1 dag realiseren we een verbeterd digitaal bewustzijn bij de medewerker en vergroten we zijn/haar basiskennis. Met behulp van drie thema’s maken we medewerkers bewust van de voor- en nadelen van hun handelen op de digitale mogelijkheden binnen de organisatie. We geven concrete inzichten op welke manier zij invloed uitoefenen en hoe zij digitalisering succesvol in kunnen zetten in het bedrijf. 

Startdata & locaties

Klik op 'direct inschrijven' om een cursus op een voor jou gewenste datum en locatie te selecteren.

Meer informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding

Jamie en de andere opleidingenadviseurs helpen je verder

Jamie