Dagopleiding Logistiek teamleider

Haal het maximale uit jouw medewerkers in het magazijn

De rol van de logistiek teamleider is sterk aan het veranderen. Hoe ga je als teamleider om met een steeds wisselend personeelsbestand? Wat betekent automatisering voor de manier van leidinggeven aan een team magazijnmedewerkers? Je leert het tijdens de opleiding Logistiek teamleider.

Als logistiek teamleider ben je de verbinding tussen magazijnmedewerkers, de verschillende afdelingen en het management. De competenties die je nodig hebt om deze partijen met elkaar te laten samenwerken, staan in deze opleiding centraal. Je leert hoe je het efficiënt en veilig werken in het magazijn stimuleert.

Aan het eind van de opleiding bezoek je een bedrijf en ga je aan de slag met een verbeterplan voor het bedrijf waar je werkzaam bent. Op de terugkomdag presenteer je dit aan je medecursisten.

Tijdelijke combideal voor cursisten!

Schrijf je tot en met 15 maart in voor de opleiding Logistiek teamleider en ga gratis naar het evenement Teamleider van de toekomst (t.w.v. €129,00). Na jouw inschrijving ontvang je een e-mail met een unieke promotiecode waarmee je gratis toegang krijgt tot het evenement.

Duur:
7 dagen
Alternatieven:
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
€ 1.385,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 1.099,00 ex. BTW

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

Startdatum Locatie Rooster
04-04-2018 Venlo Bekijk het rooster
17-05-2018 Zoetermeer Bekijk het rooster
07-09-2018 Zoetermeer Bekijk het rooster
06-11-2018 Venlo Bekijk het rooster

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.
Justin Verkade
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je verder

Ervaringen

Ervaringen

Daf
Michael Lintermans
Met mijn nieuwe functie heb ik nu veel te maken met het optimaliseren van de logistieke bezigheden . Door wat ik heb geleerd bij de opleiding kan ik o.a. beter bepalen waar we artikelen moeten plaatsen/ indelen in het magazijn. En naar de collega's kom ik nu ook professioneler over omdat ik weet waar ik over praat.
Loendersloot
P. Wolkenfelt
Goede begeleiding en motiverende leraar (Paul van Hoogenes).
Particulier
H. Wijers
Dit jaar de opleiding logistiek teamleider gevolgd. Mede door de uitstekende leraar, die veel uit eigen ervaring sprak, en leuke en leerzame tijd gehad die uiteindelijk uitmondde in mijn diploma.