skipToContentskipToFooter

In de vernieuwde opleiding Logistiek teamleider leer je hoe je efficiënt leiding geeft aan een team van (magazijn)medewerkers. Als teamleider ben je de onmisbare verbinding tussen (magazijn)medewerkers, de verschillende afdelingen en het management. De competenties die je nodig hebt om deze partijen veilig en efficiënt met elkaar te laten samenwerken, staan in deze opleiding centraal.

In het eerste deel van de opleiding nemen we je mee langs de basis van logistiek en supply chain management. Je leert wat deze vakgebieden inhouden, wat jouw plek in de organisatie is en welke factoren invloed hebben op jouw werk. Vervolgens gaan we in het tweede deel aan de slag met de managementvaardigheden zoals leidinggeven, leiderschap, communicatie, teamwork en teambuilding.

De opleiding wordt afgesloten met het uitvoeren en presenteren van diverse praktijkopdrachten binnen het eigen bedrijf. Deze hebben allemaal betrekking op één of meerdere onderwerpen uit de opleiding. Daarmee pas je de opgedane kennis en kunde direct toe in de praktijk.

Duur:
14 avonden
Alternatieven
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
€ 1.749,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 1.399,00 ex. BTW

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

StartdatumLocatieStarttijdEindtijdRooster
24-9-2024Utrecht 19:0022:00Bekijk het rooster

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Nikki en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Nikki