Avondopleiding logistiek teamleider

Haal het maximale uit jouw medewerkers in het magazijn

In de vernieuwde opleiding Logistiek teamleider leer je hoe je efficiënt leiding geeft aan een team van (magazijn)medewerkers. Als teamleider ben je de onmisbare verbinding tussen (magazijn)medewerkers, de verschillende afdelingen en het management. De competenties die je nodig hebt om deze partijen veilig en efficiënt met elkaar te laten samenwerken, staan in deze opleiding centraal.

In het eerste deel van de opleiding nemen we je mee langs de basis van logistiek en supply chain management. Je leert wat deze vakgebieden inhouden, wat jouw plek in de organisatie is en welke factoren invloed hebben op jouw werk. Vervolgens gaan we in het tweede deel aan de slag met de managementvaardigheden zoals leidinggeven, leiderschap, communicatie, teamwork en teambuilding.

De opleiding wordt afgesloten met het uitvoeren en presenteren van diverse praktijkopdrachten binnen het eigen bedrijf. Deze hebben allemaal betrekking op één of meerdere onderwerpen uit de opleiding. Daarmee pas je de opgedane kennis en kunde direct toe in de praktijk.

Duur:
14 avonden
Alternatieven:
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
€ 1.549,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 1.249,00 ex. BTW

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

Startdatum Locatie Rooster
20-09-2022 Utrecht Bekijk het rooster
01-03-2023 Zoetermeer Bekijk het rooster
19-09-2023 Utrecht Bekijk het rooster

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied
Onze opleidingsadviseur Gabriëlla
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Gabriëlla en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Ervaringen

Ervaringen

daf
Michael Lintermans
Met mijn nieuwe functie heb ik nu veel te maken met het optimaliseren van de logistieke bezigheden . Door wat ik heb geleerd bij de opleiding kan ik o.a. beter bepalen waar we artikelen moeten plaatsen/ indelen in het magazijn. En naar de collega's kom ik nu ook professioneler over omdat ik weet waar ik over praat.
Schellevis
Robin Hak
Ik heb de opleiding logistiek teamleider gedaan. Bij Paul, heb heel veel geleerd van hem. Niet alleen hoe te handelen maar ook zeker hoe te reageren, op mijn teamleider. Ik dank jullie hartelijk.
Frigolanda
Dennis Mertens
De docent had veel ervaring. Was een uitstekende verteller en kwam heel oprecht en zelfverzekerd over. De 7 dagen vlogen voorbij, waarin heel veel is besproken. Veel geleerd.