skipToContentskipToFooter

Als magazijnmanager sta je voor een grote uitdaging: hoe zorg je ervoor dat alle processen in het magazijn zo optimaal mogelijk verlopen en voorbereid zijn op trends en ontwikkelingen? Je wilt immers snel en betrouwbaar blijven leveren tegen minimale kosten. Het is een samenspel van mens, proces en techniek; alles moet in balans zijn.

In de opleiding Magazijnmanager werk je aan een business case binnen jouw eigen organisatie. Je gaat aan de slag met uitdagingen in jouw magazijn en schrijft hiervoor een verbeterplan. Zo haal je niet alleen als magazijnmanager maar ook als bedrijf het maximale uit de opleiding. Tijdens de opleiding ga je twee keer op bedrijfsbezoek en krijg je een kijkje in de keuken van een ander magazijn.

Duur:
10 dagen
Alternatieven
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
€ 2.995,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 2.495,00 ex. BTW

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

StartdatumLocatieStarttijdEindtijdRooster
3-9-2024Utrecht 9:0016:00Bekijk het rooster

Overige informatie

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Nikki en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Nikki