Mens onmisbaar in het magazijn

Het magazijn is een belangrijke schakel in de logistieke keten.

Nederland telt ruim 100.000 bedrijven met een magazijn. Hier werken zo’n 600.000 mensen – van de heftruckchauffeur die met volle pallets door het magazijn rijdt tot de magazijnmanager die mede verantwoordelijk is voor een efficiënte en daarmee veilige werkomgeving. Een goed geoliede goederenstroom begint en eindigt daar. Goed opgeleide medewerkers zijn essentieel voor een optimaal magazijn.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.
evofenedex
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Jamie en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Ervaringen

Ervaringen

avery
R.G. den Drijver
Logistiek medewerker
Veel meer praktische kennis gekregen over de logistiek. Dacht dat ik altijd wel genoeg wist van Logistiek, maar na het volgen van de cursus bij evofenedex bleek dat dat toch wel tegenviel. Het theorieboek blijkt tevens als naslagwerk prima te voldoen als je het even iets niet meer precies weet.
Daf
Michael Lintermans
Logistiek teamleider
Met mijn nieuwe functie heb ik nu veel te maken met het optimaliseren van de logistieke bezigheden . Door wat ik heb geleerd bij de opleiding kan ik o.a. beter bepalen waar we artikelen moeten plaatsen/ indelen in het magazijn. En naar de collega's kom ik nu ook professioneler over omdat ik weet waar ik over praat.
Fitleist
A. H. G. Verhofstad
Magazijnmanager
De cursus magazijnmanagement sluit goed aan bij de praktijk. Het lesmateriaal is zeer duidelijk. de opbouw van de cursus is duidelijk. de manier van lesgeven is zeer fijn, en het is fijn dat het aantal cursisten niet zo groot is, hierdoor heb je meer interactie tussen cursisten en leraar.