Hij is er weer, zowel in papier als digitaal.

Voorbereiden op een toekomstbestendig opleidingsbeleid

Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Als bedrijf moet je je continu aanpassen om op de korte – maar zeker ook op de lange termijn – concurrerend en succesvol te kunnen zijn. De keerzijde van de economische groei is dat steeds meer bedrijven moeite hebben met het vinden en behouden van goed personeel.

Het grootste deel van de bedrijven kiest er dan ook voor om huidig personeel om- of bij te scholen en nieuw personeel een leeraanbod te geven om zich te ontwikkelen. Je medewerkers zijn nu eenmaal van onschatbare waarde. Onze opleidingengids 2020  biedt je de hulp bij de keuze in opleidingen voor jou en je medewerkers en nieuwe inzichten over het ontwikkelen van leerplannen. Vraag hem nu hier gratis aan, digitaal of papier per post.

cover Opleidingengids 2020
Verhalen uit de praktijk

Vol trots presenteren we onze vernieuwde evofenedex opleidingengids 2020 met ruim honderd praktijkgerichte opleidingen op het gebied van logistiek en internationaal ondernemen. In de opleidingengids vind je – naast ons volledige opleidingsaanbod – ook talloze praktijkverhalen van onze cursisten, bijvoorbeeld Heftruckchauffeur Harrie over vooruit kijken op de toekomst van de heftruckchauffeur en Transportplanner Stan over stressbestendigheid.

Opleidingsadviseurs

We bieden diverse toonaangevende logistieke opleidingen en exporttrainingen van MBO tot post-HBO. Het volledige en actuele opleidingen aanbod kan je naast de opleidingengids ook bekijken op onze website hier

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij de opleider in logistiek en internationaal ondernemen.

Onze opleidingen houden ondernemers en hun medewerkers letterlijk en figuurlijk bij de les, op elk gewenst niveau en in elk carrièrestadium. Jaarlijks helpen we zo’n 15.000 cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. En helpen we hun werkgever of onderneming daarmee direct een stap voorwaarts.

De voordelen

  • Praktijkgerichte opleidingen
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Gebaseerd op het bedrijfsleven en het vakgebied
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • Mogelijkheid voor Incompany en maatwerk
  • Niet alleen een opleider, maar ook vraagbaak, lobbyist en persoonlijk adviseur
  • Toegang tot een uniek netwerk van medecursisten
  • Onze docenten werken of hebben gewerkt in het vakgebied
Wat wij bieden

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Justin
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder