skipToContentskipToFooter

Kennis voor jouw supply chain van de toekomst

De supply chain heeft de afgelopen jaren aanzienlijke druk ervaren als gevolg van verschillende supply chain crises. De verwachting is dat supply chain professionals de komende jaren nog meer dynamiek kunnen verwachten. Wettelijke verplichtingen met betrekking tot verduurzaming, de noodzaak van verdere digitalisering, het veiligstellen van een continue toestroom van grondstoffen en veranderende klantwensen vormen enkele uitdagingen die moeten worden aangepakt.

Met onze opleidingen behoud je grip over de uitdagingen voor de supply chain. Wij bieden de nieuwste kennis en inzichten over de ontwikkelingen in de supply chain. Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 079 - 346 69 90.

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en en de andere opleidingenadviseurs helpen je graag verder

Rebecca