skipToContentskipToFooter

Workshop kostprijscalculatie

Krijg grip op de kosten van het transport

Wat kost een bestel- of vrachtauto nu eigenlijk? Milieuzones stellen steeds meer eisen aan welke voertuigen nog wel en welke voertuigen niet meer de stad in mogen. Welke gevolgen hebben deze voertuigbeperkende maatregelen voor de kosten van je wagenpark? Door slim om te gaan met je wagenpark (door bijvoorbeeld aandacht te besteden aan het rijgedrag van je chauffeurs, je wagenpark regelmatig opnieuw te laten uitlijnen, regelmatig de bandenspanning te controleren, etc.) kun je een aantal kosten in positieve zin beïnvloeden. Welke kosten zijn dat dan en welke besparingen kunnen hiermee behaald worden ?

Dit zijn allemaal vragen waar veel verladers en eigen vervoerders mee worstelen. Tijdens deze opleiding leer je een juiste kostprijscalculatie voor het transport te maken, krijg je inzicht in hoe deze kosten beïnvloed (kunnen) worden, wat je zelf kunt doen om de kosten te verlagen en weet je waar je op moet letten bij de beoordeling van de tarieven van logistieke dienstverleners.

Duur:
1 dag
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
Op aanvraag
Ledenprijs:
Op aanvraag

Startdata & locaties

Deze opleiding wordt alleen als incompany en maatwerk aangeboden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onzeopleidingsadviseurs: [email protected] of bel ons op: 079 34 66 990

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Rebecca