Op het netvlies komen van onze achterban?

Leden van evofenedex zijn actief in meer dan 300 branches

Één ding hebben ze gemeen: ze vinden in evofenedex de kennispartner op het vlak van logistieke en andere ondernemersvragen. Zo helpen onze experts van ledenservice en bedrijfsjuristen meer dan 11.000 keer per jaar een lid uit de brand bij logistieke of juridische vraagstukken.

Betrokken en bereikbaar

Jaarlijks schudden wij minstens 10.000 keer de hand van onze leden tijdens bedrijfsbezoeken. En weten 7.600 bezoekers van evenementen en opleidingen de weg naar ons kantoor in Zoetermeer of één van onze andere locaties te vinden.

Met het unieke bereik van evofenedex.nl, evofenedex Magazine, Logisticx, Globe, de Kennisnieuwsbrief, de dagelijkse Nieuwsflits en onze mailingendatabase bieden wij onze leden 24/7 toegang tot al onze kennis en informatie. Met dit crossmediale communicatiegamma weet evofenedex beslissers en beïnvloeders te bereiken, te boeien en te binden. En nu kan je ook de aandacht van de evofenedex-leden ontvangen.

Vertrouwen en loyaliteit

De evofenedex-leden vallen op door hun jarenlange betrokkenheid en loyaliteit. Hierbij schenken zij evofenedex het vertrouwen om optimaal hun belangen te behartigen, hen te voorzien van de meest actuele kennis, of hen in contact te brengen met relevante toegevoegde waarde van de partners van evofenedex.

Samenwerken

Onze huidige partners zoals BP, DKV en Volkswagen Pon Financial Services kennen al het succes van een relatie met evofenedex. Voor elke partner zijn er tailor-made programma’s beschikbaar om succes bij de evofenedex-leden te garanderen.

Joost Sitskoorn evofenedex
Contact

Ook partner worden?

Joost helpt je graag verder