skipToContentskipToFooter

Met een partnership laagdrempelig toegang tot een breed publiek

Wil je op het netvlies komen van onze achterban? Onze leden zijn actief in meer dan 300 branches. Een ding hebben ze gemeen: ze vinden in ons de kennispartner voor logistieke en andere handel- en vervoersgerelateerde ondernemersvragen. Zo helpen onze experts van ledenservice en bedrijfsjuristen meer dan 11.000 keer per jaar een lid uit de brand bij logistieke of juridische vraagstukken.

Jaarlijks schudden wij minstens 10.000 keer de hand van onze leden tijdens bedrijfsbezoeken. En weten 7.600 bezoekers van evenementen en opleidingen de weg naar ons kantoor in Zoetermeer of één van onze andere locaties te vinden.

Met het unieke bereik van onze website, evofenedex Magazine, Logisticx, Globe, de Kennisnieuwsbrief en onze dagelijkse Nieuwsflits bieden wij onze leden 24/7 toegang tot al onze kennis en informatie. Met dit crossmediale communicatiegamma weten wij beslissers en beïnvloeders te bereiken, te boeien en te binden. En nu kan je ook de aandacht van onze leden ontvangen.

Vertrouwen en loyaliteit

Onze leden vallen op door hun jarenlange betrokkenheid en loyaliteit. Hierbij schenken zij ons het vertrouwen om optimaal hun belangen te behartigen, hen te voorzien van de meest actuele kennis, of hen in contact te brengen met relevante toegevoegde waarde van onze partners.

Samenwerken

Onze huidige partners zoals BP, DKV en Volkswagen Pon Financial Services kennen al het succes van een relatie met evofenedex. Voor elke partner zijn er tailor-made programma’s beschikbaar om succes bij onze leden te garanderen.

Heb je interesse in een partnership? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 079 34 67 346.

Vragen over partnerships?

Sander en zijn team helpen je graag verder

Sander Zandvoort