Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Projectmanager gericht op (internationale) supply chain 

Waarom past deze functie zo goed bij jou?

Een fantastische kans waarbij je jouw ervaring en inhoudelijke kennis als projectmanager verder kan verdiepen of verbreden. Je zoekt verantwoordelijkheid voor het initiëren en regisseren van een breed scala aan projecten op het snijvlak van internationaal ondernemen, logistieke ketens, vervoer, digitalisering en duurzaamheid.
Denk daarbij aan projecten op het gebied van logistieke optimalisatie en nieuwe businessmodellen binnen de supply chain en ook aan internationale handelsstromen waarbij je diverse projecten uitvoert bij zeer gevarieerde ledenbedrijven in een (regelmatig) internationale context. Je werkt daarbij net zo graag voor een mondiale supermarktketen als voor een bedrijf dat insecten de hele wereld over stuurt voor de bevruchting van gewassen. Vertrekpunt en eindpunt is en blijft natuurlijk altijd de internationale supply chain.

Je hebt een sterke affiniteit met handel en logistiek. Je kent de vraagstukken, uitdagingen en trends die spelen omtrent supply chain management Je weet kansen te signaleren en te vertalen in concrete opdrachten en samenwerkingsverbanden met overheid en andere stakeholders.

Kortom, een uitdagende functie met veel diversiteit waar je de komende paar jaar je energie en enthousiasme prima in kwijt kunt!

Wat breng jij ons als projectmanager?

  • Universitair werk- en denkniveau.
  • Vijf tot tien jaar werkervaring in een inhoudelijke projectmanagement functie, liefst op het snijvlak van SCM/Digitalisering/Duurzaamheid/Handel/Internationaal Ondernemen, waarbij je deze functie ziet als de volgende stap in jouw carrière.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je beschikt over de kwaliteit om op korte termijn een mooi netwerk van bedrijven en contacten bij overheden op te bouwen.
  • Je bent altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen en weet deze praktisch inzetbaar te maken en te vertalen voor anderen.
  • Je weet uit ervaring dat je alleen misschien sneller gaat, maar samen altijd verder komt.

Wat bieden wij jou?

Bij ons kom je terecht in de omgeving van internationaal ondernemen en logistiek waar je steeds weer wordt uitgedaagd om te komen tot nieuwe oplossingen en ideeën. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten binnen en buiten evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team van collega’s die zich met passie inzetten voor hun vakgebied. De contacten met onze gevarieerde achterban zijn uiteraard de kers op de taart in deze functie!

Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, leaseauto, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een psychologisch onderzoek is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

vacature evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder