Wat ga je doen als projectmanager data & digitale transformatie?

Voor 4 dagen, 0,8 fte per week

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het goede adres. In 2022 zet evofenedex de stap naar een nieuwe digitale omgeving. Hiervoor implementeren we achtereenvolgens een nieuwe ERP en Customer Engagement omgeving, een gekoppelde nieuwe website, een ‘mijn-omgeving’, een persoonlijke digitale medewerkerswerkomgeving ‘OneDeskMobile’, een eigen intranetoplossing en een online netwerkfaciliteit: verschillende initiatieven die ons in staat stellen om onze ledenbedrijven nog beter van dienst te kunnen zijn.

Je gaat onze organisatie van A tot Z helpen bij een versnelling in de overgang naar een op het gebied van data -volwassen organisatie, die niet alleen snellere maar vooral ook betere beslissingen neemt op basis van de juiste informatie.

Als professional adviseer je het managementteam. Je begint bij onze strategienota en vertaalt deze op het gebied van data en digitalisering in heldere doelstellingen, mogelijkheden en voordelen voor je collega’s maar vooral ook voor onze leden. Je weet een goed fundament voor datamanagement op te zetten, waarbinnen eigenaarschap, beheer, betrouwbaarheid en kwaliteit van data een effectieve maar ook zeker efficiënte plek krijgen.

Samen met de business analyst analyseer je bijvoorbeeld de huidige stand van datakwaliteit en datamanagement en maak je voorstellen om die te verbeteren. Ook werk je nauw samen met de kennisgebieden om beschikbare data en informatie te vertalen naar  nieuwe toepassingen, producten en diensten.

Je helpt collega’s met antwoorden op hun vragen, met informatie en suggesties zodat ze hun werk met betere informatie meer oplevert. En je weet uit ervaring dat je bij de een soms een wat langere adem nodig hebt dan bij de ander om de doelen te bereiken.

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek.
 • Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam en werkt veel samen met enthousiaste en gedreven inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex.
 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden.
 • zoals 8% vakantiegeld, werkdagen van 7,5 uur, 29,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, de mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten, een thuiswerkvergoeding, inrichting voor je thuiswerkplek, een goede pensioensre

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met verander- en projectmanagement en advisering over datagedreven werken
 • Ervaring met het opstellen en implementeren van concrete verbetervoorstellen gebaseerd op betere data en betere digitalisering
 • Kennis van sleuteltechnologie en digitale innovaties is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • •Je bent vooruitstrevend, enthousiast en vernieuwing stuurt je denken en doen

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het kennisknooppunt voor handel en logistiek. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden, en door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder