4 dagen per week, 0,8 fte

Voor de afdeling Corporate Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een Senior specialist online communicatie.

Wat ga je doen als senior specialist online communicatie?

Je bent specialist op het gebied van digitale communicatie en bent verantwoordelijk voor de strategie, het beleid en de inzet daarvan voor evofenedex. Centraal in je werk staat de corporate positionering van onze organisatie, de samenhang tussen en inzet van al onze media met daaraan gekoppeld concrete doelen op het gebied van marketing, ledenwerving en -behoud, online campagnes en het informeren van onze achterban.

Je ontwikkelt in dat kader de strategie voor een ideale inzet van onze communicatie. Je rapporteert direct aan het hoofd van de afdeling Corporate Communicatie. Je werkt nauw samen met je collega’s die gespecialiseerd zijn in e-mailmarketing en social media, onze productmarketeers en de andere collega’s van de afdeling.

vacature evofenedex

Wat verwachten we van jou als senior specialist online communicatie?

 • Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau en je hebt een opleiding met accent op digitale communicatie succesvol afgerond.
 • Je hebt vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare (strategische) functie.
 • Je hebt ruime ervaring met de nieuwste vormen van digitale communicatie en relevante achterliggende technische systemen evenals met het maken van analyses over de effectiviteit van digitale communicatie.
 • Je hebt affiniteit met de thema’s logistiek en internationaal ondernemen.
 • Je bent enthousiast, doortastend, energiek en een teamspeler. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de meest effectieve communicatie.
 • Je bent een mediaspecialist met een data-driven, technische en analytische focus.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • De senior specialist online communicatie rapporteert aan het hoofd van de afd. Corporate Communicatie, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van verschillende afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.
 • Een marktconform salaris en een compleet pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een werkweek van 30 uur (80%).
 • 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen, thuiswerkvergoeding, een goede pensioensregeling.
 • Top ICT-voorzieningen, de mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten inclusief een thuiswerkvergoeding.
 • Werken in een organisatie die veel ruimte biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie zijn de overige ingrediënten.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Vacature evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder