skipToContentskipToFooter

In deze nieuwe podcast praat Albert Jan Swart, sectoreconoom bij ABN AMRO, ons met concrete voorbeelden en in duidelijke taal bij wat de supply chain problemen zijn en hoe het zover is gekomen.

Binnen de afdeling Sector Advisory richt hij zich op de sectoren Industrie, en Transport & Logistiek. Albert Jan doet onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van technologie en de arbeidsmarkt. Zijn aandacht gaat ook uit naar de manier waarop ondernemers op deze ontwikkelingen proberen in te spelen bij het bepalen van hun strategie. Hij gaat graag bij bedrijven langs om daarover in gesprek te gaan. Voorheen werkte Albert Jan als financieel journalist, onder meer bij De Telegraaf, en als data-analist op de afdeling Strategie bij informatieleverancier Elsevier, onderdeel van RELX Group. Studeren deed hij ook: Duits (in Berlijn), Nederlands (in Nederland) en Bedrijfskunde (aan Nyenrode Business Universiteit).

Beluisteren op Spotify

Beluisteren op Buzzsprout

Expert aan tafel: Albert Jan Swart, sectoreconoom bij ABN AMRO in Amsterdam.

Over Mischa German

Innovatie- en productontwikkelaar Internationaal Ondernemen bij evofenedex, leidt de gesprekken met de exportmanagers en zorgt ervoor dat jij het naadje van de kous te weten komt. Wil je zelf aan tafel zitten in de volgende podcast of ken je iemand anders met een inspirerend exportverhaal? Laat het ons dan weten via [email protected]. Ook als je andere feedback hebt, horen we graag van je.