Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Ieder kwartaal een korte update van actuele thema’s binnen het arbeidsrecht

Deze lunchupdate staat in het teken van de nieuwe Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden die per 1 augustus geldt. Deze wet heeft gevolgen voor:

•    Een beroep op een nevenwerkzaamhedenbeding in de arbeidsovereenkomst;
•    Een studiekostenbeding voor een opleiding die je als werkgever verplicht moet aanbieden op grond van een wet of een cao;
•    De informatie die je in de arbeidsovereenkomst of bedrijfsreglement moet opnemen;
•    De bescherming van werknemers met een onvoorspelbaar arbeidspatroon.

Tijdens het lunchwebinar geven wij praktische handvatten voor ondernemers uit de handel en logistiek en tips om met de nieuwe wet om te gaan. Je leert op welke wijze je de standaardarbeidsovereenkomst en het HR beleid moet aanpassen. Veelgestelde vragen over de wet zullen wij beantwoorden. Er zal ook voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. Je kan via het aanmeldingsformulier vooraf al je vragen voorleggen. 
 

Locatie:
Online
Datum:
13 september 2022
Tijdstip:
12.00 -13.00
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Stel je vragen

Heb je een casus of vragen over dit onderwerp die je tijdens de update wil bespreken, laat het ons via het inschrijfformulier weten. Daarnaast zullen wij tijdens elke lunchupdate de belangrijkste arbeidsrechtelijke actualiteiten van dat moment bespreken en de gevolgen daarvan voor de handel en logistiek benoemen.

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst
Nijs evofenedex
Contact

Vragen over een evenement?

Nijs en zijn team helpen je graag verder