Alle nieuwe ontwikkelingen moeilijk bij te houden

De scan gevaarlijke stoffen van evofenedex-bedrijfsadvies is een goed startpunt voor een beoordeling van de stand van zaken en een analyse van de knelpunten.

Onze adviseurs weten als geen ander dat het werk van een veiligheidsadviseur niet eenvoudig is. Nieuwe wettelijke regels en voorschriften volgen elkaar in rap tempo op. Vaak is het lastig om naast het dagelijkse werk alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden.

Ongevallen met gevaarlijke stoffen voorkomen

Om te voorkomen dat er ongevallen met gevaarlijke stoffen gebeuren, is het echter wel noodzakelijk dat je hiervan continu op de hoogte bent. Bovendien ben je dat verplicht en voorkom je hierdoor boetes of nog zwaardere sancties.

Jouw bedrijfsprocessen onder de loep nemen

Tijd dus om jouw processen weer eens onder de loep te laten nemen. Je kunt een scan laten uitvoeren door een erkende Veiligheidsadviseur van evofenedex. Hij controleert of je op dit moment voldoet aan de wettelijke regels voor het vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen en spreekt vervolgens samen met jou een plan van aanpak door.

evofenedex-leden ontvangen korting

De Scan Gevaarlijke Stoffen bedraagt voor evofenedex-leden € 599,- exclusief verslag of € 799,- inclusief verslag. Voor niet-leden bedraagt de scan € 699,- exclusief verslag of € 899,- inclusief verslag. Voor alle opties geldt: exclusief reiskosten, exclusief BTW.

Waarom de Scan Gevaarlijke Stoffen

  • De Scan Gevaarlijke Stoffen is een goed startpunt voor een beoordeling van de stand van zaken en een analyse van de knelpunten
  • Om te voorkomen dat er ongevallen met gevaarlijke stoffen gebeuren, is het noodzakelijk dat je continu op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen

Referenties

  • RSD Warehousing - Roosendaal
  • RAI Vereniging - Amsterdam
  • VOJA Handelsmaatschappij - Amerongen
  • Accuverkoop HEFRA BV - Rotterdam
  • Alliander BV - Apeldoorn
  • BP Raffinaderij - Rotterdam
marcel evofenedex
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder