skipToContentskipToFooter

evofenedex: het kennisknooppunt voor handel en logistiek

Met meer dan 10.000 leden en een uniek netwerk in binnen- en buitenland, is evofenedex de nummer 1 belangenbehartiger voor logistiek en internationaal ondernemen in Nederland. Door gezamenlijk hindernissen weg te nemen, grootschalig kennis te delen en een mix van vooruitstrevende producten en innovatieve diensten te bieden, helpen wij bedrijven bij het vergroten van hun wendbaarheid en het optimaliseren van hun activiteiten. Door de twee specifieke werelden van internationale handel en logistiek bij elkaar te brengen worden grenzen verlegd en nieuwe kansen gecreëerd.


Actietarief (voor een jaar)

Bedrijven tot 5 medewerkers in dienst, kunnen gebruikmaken van een speciaal actietarief van €199,- voor een lidmaatschap tot eind 2023.

Het eerste lidmaatschapsjaar betreft een introductietarief, het opvolgende jaar betaal je het reguliere tarief binnen jouw segment. Je ontvangt tevens ledenkorting op onze opleidingen en evenementen. Kijk voor een overzicht van alle voordelen en de voorwaarden hieronder via de oranje knop.

Een lidmaatschap bij evofenedex biedt veel voordelen. De belangrijkste:

  • Kennis & Advies

    Als kennisknooppunt voor handel en logistiek volgen we alle trends en ontwikkelingen op de voet. Ook zijn we sturend op cruciale onderwerpen, zoals globalisering, verduurzaming, en digitalisering. We delen al onze kennis graag met jou, dit doen we bijvoorbeeld via onze ledenadviseurs, bedrijfsadviseurs, nieuwsbrieven, magazines, webinars en opleidingen.

  • Netwerken & communities

    We vinden het belangrijk om onze kennis te delen, leden samen te brengen en gezamenlijk te ondernemen. Je krijgt toegang tot een uniek netwerk van meer dan 10.000 ondernemers. Je ontmoet elkaar tijdens onze evenementen maar je kunt ook actief deelnemen aan een van onze 15 communities en onze regio- en thematische raden.

Vragen over evofenedex?

Sander en zijn team helpen je graag verder

Sander Zandvoort - evofenedex algemeen