skipToContentskipToFooter

Samen naar minder CO-2 uitstoot

Het Nederlandse bedrijfsleven staat voor de maatschappelijke uitdaging om de CO2-uitstoot fors te verminderen. Dit geldt ook voor verladers en vervoerders. Bij deze duurzaamheidstransitie willen wij onze leden volledig ondersteunen. Ons Netwerk Verduurzaming Logistieke Ketens helpt daarbij.  

Voor wie is het netwerk bedoeld?  

Het netwerk is exclusief voor sterk gemotiveerde professionals die de maatschappelijke uitdaging om de CO2-uitstoot te verminderen, durven én willen oppakken. Je bent bijvoorbeeld een MVO-manager, KAM-manager of logistiek manager. Jij hebt in elk geval de noodzaak tot CO2-reductie strak op je netvlies. Daarnaast wil je actief aan de slag met de thema’s duurzaamheid en CO2-reductie. En sta je open om kennis en ervaringen te delen met andere deelnemers.  

Aan het netwerk nemen sterk gemotiveerde veranderaars uit verschillende bedrijfssectoren deel. De deelnemers werken over het algemeen in een handels- of productiebedrijf. Maar ook belangstellenden uit andere sectoren zijn welkom.  

Hoofdthema  

Het hoofdthema van het netwerk is: CO2-reductie in de logistieke keten. De nadruk binnen dit netwerk ligt op de CO2-uitstoot door de vervoersprocessen. Maar ook andere ontwikkelingen in de keten sluiten we niet uit, zoals verduurzaming van het productieproces.  

Wat levert het netwerk jou op? 

  • Je leert van andere ondernemers. 
  • Je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen. 
  • Je helpt elkaar vooruit door samen oplossingen te bedenken. 
  • Je breidt je professionele netwerk uit. 

Alles wat je moet weten over de community

Help jezelf én jouw organisatie vooruit

Vragen over de communities of aanmelden?

Sandra helpt je graag verder

Sandra