skipToContentskipToFooter

Samen verduurzamen is beter ondernemen

In het Nederlandse Klimaatakkoord is vastgelegd om tegen 2030 de CO2-uitstoot met 55% te verminderen. Tegelijkertijd verplicht internationale CSRD-wetgeving bedrijven om nu al transparant te zijn over hun CO2-uitstoot en andere duurzaamheidsprestaties. Bedrijven staan voor een forse uitdaging op het gebied van het verduurzamen van hun vervoer.

Wij bieden waardevolle kennis en praktische advies om je te ondersteunen. Ontdek ons uitgebreide aanbod hieronder. Samen realiseren we een duurzame toekomst voor jouw bedrijf.

Download de handreiking Duurzaam Vervoer

Met deze handreiking krijg je een concreet overzicht met daarin de stappen die jij kunt zetten om duurzaam vervoer te realiseren. Zo ben jij direct op de hoogte van de wetgeving rond milieuzones en zero-emissiezones.

Pageheader-small-header-duurzaamvervoer_1040x434.jpg

Doe de Duurzaamheidscan

De Duurzaamheidsscan maakt duidelijk op welk niveau van verduurzaming jouw bedrijf zich bevindt en welke stappen je kunt nemen om duurzamer te worden. De scan is geschikt voor alle typen branches en sectoren, in elk stadium van verduurzaming.

duurzaamheidsscan.jpg

Dit mag je niet missen!

Help jezelf als professional én jouw organisatie vooruit

Het hele jaar door brengen wij onze leden met elkaar in contact en zorgen we voor kennis, inspiratie en advies. Dit doen we door non-stop relevante informatie te publiceren, tips & tools te delen en webinars & bijeenkomsten te organiseren op het gebied van logistiek, handel, supply chain en duurzaamheid.

  • Versterk je eigen kennis en die van jouw organisatie over duurzaamheid voor de handel en logistiek;
  • Kom in contact met gedreven professionals die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van verduurzaming in handels- en productiebedrijven;
  • Krijg toegang tot (netwerk)bijeenkomsten om je te laten informeren en inspireren.
  • Wees altijd als eerste op de hoogte van de belangrijkste resultaten van onze onderzoeken, inclusief concrete aanbevelingen;
  • Ontvang maandelijks waardevolle content in je mailbox via de Vervoer-update;

Vragen over vervoer?

Mark en zijn collega's helpen je graag verder

evofenedex vervoer