skipToContentskipToFooter

De vervanging van AGS en G(S)PA naar DMS is begonnen

Het Douaneaangiften Management Systeem (DMS) vervangt de aangiftesystemen AGS en G(S)PA. Vanaf mei kunnen aangevers die opslag-, invoer- en uitvoeraangiften doen, hierop worden aangesloten. In het webinar 'Overgang van AGS naar DMS' informeren we je over de laatste stand van zaken met betrekking tot dit DMS.

In het webinar vertellen we je in basis wat je te wachten staat en informeren we je over de laatste stand van zaken. Je ontvangt informatie over wat er verandert bij de overgang en over welke gegevens er extra nodig zijn om een aangifte in het DMS te kunnen doen. Een ding staat al vast: het wordt nu nog belangrijker om de achterliggende bedrijfsprocessen goed in kaart te hebben. Hoe je dit het beste doet, lichten we toe via enkele praktijkervaringen. Ook vertellen we meer over de activiteiten die evofenedex organiseert voor haar leden op het gebied van de douane. Aan deze webinar zijn geen kosten verbonden en is voor zowel leden als niet-leden van evofenedex.

Meer de diepte in met ons praktische workshop 'Aangifte doen in het DMS'

Wil je echt begeleid worden en optimaal voorbereid zijn? Dan adviseren we je één van onze praktische workshops ‘Aangifte doen in het DMS’ te volgen. In een praktische workshop nemen we je, stap voor stap, mee in het werken met het nieuwe systeem. Na afloop weet je waar je wat moet invullen, welke informatie je wanneer in het aangifteproces nodig hebt en waar je die informatie vandaan haalt. Bovendien ga je zelf aan de slag met oefenvoorbeelden uit de praktijk. De workshops zijn op 3 locaties en voor leden gratis. Niet-leden betalen 345 euro. Meer informatie over de workshops.

Locatie:
Online
Datum:
15-5-2023
Tijdstip:
10.00 - 11.00 uur
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Belangrijke informatie over het webinar

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events