skipToContentskipToFooter

Tanken of laden in het buitenland moet net zo gemakkelijk zijn als in Nederland. De evofenedex DKV Card +Charge tankpas maakt dit mogelijk. Leden van evofenedex die binnen Europa transport verrichten zijn bij DKV aan het goede adres met de 120.000 acceptatiepunten in heel Europa.

En met de tankpas zijn je uitgaven real-time inzichtelijk binnen één totaalfactuur, zo voorkom je administratief ongemak en is btw eenvoudig terug te vorderen. 

DKV Card +Charge op 1 kaart

Met de evofenedex DKV Card +Charge tankpas kun je laden en tanken met één kaart. DKV heeft 67.000 servicestations door heel Europa, je ziet aan de pomp of aan het DKV-teken bij het servicestation dat je met je DKV Card terecht kunt. De voordelen voor jou als lid op een rij:

  • Korting op brandstof bij een ruim en divers aanbod van stations in Nederland en Europa.
  • Korting en overzicht op tolbetalingen, alle landen in 1 tolbox van DKV.
  • Toegang tot meer dan 310.000 oplaadpunten in Europa.
  • Met DKV Live (digitaal portaal en brandstofmanagement) en eReporting (analysetool en fleetservice) heb je totale controle over jouw wagenpark.
  • Met DKV Refund (btw restitutie) en Factoring (restitutie van dieselaccijns) behaal je de optimale besparingen op jouw brandstof.

Hoge korting per land

DKV maakt het mogelijk dat gebruikers van de tankpas per land kortingen krijgen op de brandstof en relevante dienstverlening. Informatie over de hoogte van de kortingen en voordelen is op te vragen via het reactieformulier onderaan deze pagina.

Administratief gemak en inzicht in verbruik

Je ontvangt tweewekelijks een totaalfactuur van DKV met hierin een helder overzicht van alle uitgaven. Tussentijds kan je via DKV eReporting, een online service van DKV, alle gegevens over jouw wagenpark en uitgaven raadplegen. Dit systeem biedt ook direct toegang tot gedetailleerde rapportages en analyses over onder andere de gemiddelde (brandstof)kosten en verbruik, tol-passagelijsten en CO₂-emissies. Deze informatie maakt het je daarnaast eenvoudig om btw terug te vorderen.

Direct duurzaam met CO2-compensatie

Naast elektrisch laden biedt DKV meer duurzame opties. Zo compenseren gebruikers heel eenvoudig hun CO₂-emissies voor 100% via de tankpas. Ook schaf je eenvoudig alternatieve brandstoffen zoals CNG, LNG aan met de pas binnen heel Europa.

Eenvoudig btw terugvragen uit het buitenland

Wanneer je in buitenland niet verplicht bent tot btw-registratie en je in dat land dus uitsluitend btw hebt betaald (bijvoorbeeld op brandstoftankingen), is restitutie mogelijk. De btw-restitutieservice van DKV kan tegen een gereduceerd tarief en zonder administratieve rompslomp jouw btw terugvorderen. Je hoeft simpelweg DKV periodiek jouw facturen toe te zenden.

Tanken bij meer dan 67.000 tankstations

Binnen Europa wordt de evofenedex DKV Card +Charge tankpas geaccepteerd bij meer dan 67.000 tankstations voor alle brandstoffen. Binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland heb je al een bereik van meer dan 18.500 tankstations.

Extra services en diensten van DKV

Leden ontvangen extra korting en betalen lagere kosten voor de extra services en diensten van DKV. Hieronder een overzicht.

67.000 servicestations en 310.000 laadpunten

Kies voor het meest complete tank- en laadaanbod binnen Europa

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandstofoplossing?

Rebecca en en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder

Rebecca