skipToContentskipToFooter

evofenedex geeft tips tijdens kennissessie

De markt van WMS-systemen is groot. Bedrijfsadviseur Arjen Lagerweij geeft een kennissessie op de beurs ICT & Logistiek om bedrijven te helpen om de juiste keuze te maken.

Onderzoek van evofenedex wijst uit dat bijna een kwart van de ondervraagde bedrijven SAP als WMS (warehousemanagementsysteem) inzet. Opvallend is dat het onderzoek verder een uiterst gefragmenteerd beeld geeft van de WMS-systemen die bedrijven gebruiken. De rest van de bedrijven noemt minstens 25 andere systemen: bijvoorbeeld Boltrics of Oracle of zelfs op maat gemaakte eigen systemen.

Een slimme, betrouwbare en efficiënte logistieke operatie kan niet zonder een toekomstbestendig WMS. Maar met zo veel aanbod in de markt is het lastig kiezen welk WMS het best voldoet aan de bedrijfsbehoefte.

WMS steeds slimmer

Warehousemanagementsystemen worden steeds slimmer en bieden steeds meer mogelijkheden om je te ondersteunen bij een optimale logistieke operatie. Zoals het gebruik van kunstmatige intelligentie tot de integratie van robots en drones. Nieuwe technologieën en de wensen van ketenpartners zorgen voor een revolutionaire evolutie. Realtime gegevensuitwisseling en wendbaarheid zijn daarbij essentieel.

Kennissessies

Welk WMS past het best bij jouw situatie en aan welke voorwaarden moet het WMS van de toekomst voldoen? Op deze vragen geeft bedrijfsadviseur Arjen Lagerweij van evofenedex antwoord tijdens de sessie ‘Fit for the Future met het juiste WMS’ op de beurs ICT & Logistiek in Utrecht.

Maar evofenedex verzorgt nog meer sessies op de beurs. Anneloes van Klaveren, projectmanager Digitalisering bij evofenedex, deelt in een kennissessie de uitkomsten van een onderzoek dat gehouden is onder 250 respondenten over het logistieke IT-landschap. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen bedrijven hun IT-processen eenvoudig vergelijken met die van soortgelijke bedrijven.

ICT & Logistiek op 8 en 9 november

‘Fit for the Future’ is dit jaar het thema van de beurs ICT & Logistiek, die wordt gehouden op 8 en 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht. evofenedex is dit jaar als beurspartner aanwezig met onder meer een uitgebreide stand en diverse kennissessies. Met ruim 60 exposanten en tientallen workshops en kennissessies is ‘ICT & Logistiek’ de meest uitgebreide beurs op het gebied van logistieke digitalisering.

ICT & Logistiek Beurs

Meld je kosteloos aan

Vragen over Supply Chain Management?

Nanne en zijn collega's helpen je graag verder

Nanne Schriek evofenedex