skipToContentskipToFooter

Oriënteren of een sparringspartner nodig?

Voor elk bedrijf kunnen vragen over zero-emissiezones, CO2-uitstoot en milieuzones weer anders beantwoord worden. evofenedex helpt jouw bedrijf aan een praktisch advies op maat middels een klankbordgesprek over het verduurzamen van je wagenpark.

De wetgeving rond zero-emissiezones, milieuzones, het in kaart brengen van de CO2-uitstoot en de prijs van CO2-uitstoot leidt bij veel bedrijven tot vragen. Wat is de impact van bestaande en toekomstige regelgeving op de inzet van het wagenpark? Wat zijn de mogelijkheden om het wagenpark te verduurzamen en CO2-uitstoot te reduceren?

De antwoorden op deze en soortgelijke vragen zijn niet voor elke onderneming hetzelfde. Veel bedrijven hebben daarom behoefte aan advies op maat voor hun situatie en om die reden bieden wij het klankbordgesprek verduurzamen wagenpark aan. De adviseur duurzaam vervoer van evofenedex komt op bezoek bij jouw bedrijf. Samen kijken jullie naar jouw specifieke situatie. Op basis hiervan ontvang je een praktisch advies op maat om je wagenpark te vergroenen.

Vraag een klankbordgesprek aan

Onze werkwijze

Vragen over vervoer?

Mark en zijn collega's helpen je graag verder

evofenedex vervoer