Sinds 2013 heeft evofenedex de PGS-15 checklist beschikbaar.

Deze checklist wordt gebruikt bij het toezicht op de naleving van de in PGS-15 opgenomen eisen voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen.

In oktober 2016 heeft er een actualisatie plaatsgevonden van PGS-15.

Richtlijn voor opslag verpakte gevaarlijke stoffen

Met het behulp van de vragenlijst kun je nagaan of er eventueel nog zaken zijn die je moet regelen. Deze controle is alleen bedoeld voor gevaarlijke stoffen in stukgoed en de opslag in kasten en inpandige of uitpandige opslagplaatsen.

Verkrijg eenvoudig een algemeen inzicht in de PGS-15 richtlijn

Deze PGS-15 checklist is opgesteld om een algemeen inzicht op het gebied van de vernieuwde PGS-15 richtlijn te verschaffen. Als je twijfelt over bepaalde onderdelen binnen PGS-15 neem dan contact op met onze bedrijfsadviseurs. Mail naar bedrijfsadvies@evofenedex.nl of bel naar 079-3467 333. Ook kun je een adviseur van evofenedex een scan opslag gevaarlijke stoffen uitvoeren specifiek voor uw organisatie, zo voorkom je onzekerheid bij de juiste implementatie van de wetgeving. Deze controle is alleen bedoeld voor gevaarlijke stoffen in stukgoed en de opslag in kasten en inpandige of uitpandige opslagplaatsen.

Aanvragen PGS-15 checklist

Je kunt de PGS-15 checklist eenvoudig aanvraag via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen enkele minuten de checklist in jouw mailbox.

Onze ledenadviseur Marjolein
Contact

Vragen over gevaarlijke stoffen?

Marjolein en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder