skipToContentskipToFooter

Aandacht voor de grenzen van logistiek

08-02-2023 Minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat was dit jaar de eregast op de traditionele Oesterborrel van evofenedex. Deze bijeenkomst vond afgelopen dinsdag plaats in het Mauritshuis te Den Haag.

Mark Harbers sprak de gasten kort toe en verwees daarbij naar Shakespeares uitspraak “The world is your oyster”. Heel toepasselijk voor de Oesterborrel en een mooie metafoor voor de wereld van handel en logistiek. Want ook daar kun je alles doen en overal naar toe gaan, omdat je de mogelijkheid hebt dit te doen. Zo vind je misschien wel de parel(s) die je zoekt om jouw bedrijf te laten groeien.

Modal shift

De minister van Infrastructuur en Waterstaat had ook aandacht voor de grenzen van logistiek en de gezamenlijke uitdagingen die er liggen op het gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en digitalisering. Tot slot riep Harbers evofenedex op een actieve rol te spelen in het modal-shiftbeleid van de overheid, zodat er meer vervoer per water of spoor kan plaatsvinden en het wegvervoer afneemt.

De Oesterborrel wordt jaarlijks door evofenedex in het Mauritshuis georganiseerd als een informeel samenzijn voor haar politieke en stakeholdersnetwerk.