skipToContentskipToFooter

De meestgebruikte exportdocumenten uitgelicht

Doe je zaken met het buitenland? Dan krijg je te maken met exportdocumenten. Vraag vijf personen naar de definitie van exportdocumenten en je krijgt een variatie aan antwoorden. De een denkt gelijk aan douanedocumenten, de ander aan paklijsten, certificaten van oorsprong of aan een letter of credit. 

Exportdocumenten is een verzamelnaam voor een grote variatie aan documenten waarmee exporteurs te maken kunnen krijgen. In dit webinar krijg je uitleg over de meestgebruikte export- en transportdocumenten. Daarnaast vertellen we je wat evofenedex doet voor haar leden om ze te ondersteunen bij het gebruik van exportdocumenten.

Iedereen die aanwezig is geweest tijdens het webinar, ontvangt na afloop de praktische digitale poster Exportdocumenten. Deze geeft een helder overzicht en uitleg van de diverse documenten die nodig kunnen zijn bij export.

Dit webinar geeft op hoofdlijnen weer welke documenten je nodig hebt bij export. Is jouw bedrijf lid van evofenedex en wil je diepgaandere informatie over het gebruik van exportdocumenten? Meld je dan gratis aan voor de workshop (digitaal of fysiek) ‘Wegwijs in de wirwar van exportdocumenten’. 

Locatie:
Online
Datum:
18-3-2024
Tijdstip:
10.00 - 11.00 uur
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Belangrijke informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events