skipToContentskipToFooter

Leer van experts en spar met vakgenoten

Doe je zaken met het buitenland? Dan krijg je te maken met exportdocumenten. Vraag vijf personen naar de definitie van exportdocumenten en je krijgt een variatie aan antwoorden. De een denkt gelijk aan douanedocumenten, de ander aan paklijsten, certificaten van oorsprong of aan een letter of credit. 

We krijgen veel vragen van leden over het gebruik van exportdocumenten. Exportdocumenten is een verzamelnaam voor een grote variatie aan documenten waarmee exporteurs te maken kunnen krijgen. In deze workshop nemen we je mee wat de meestgebruikte export- en transportdocumenten zijn en hoe je deze het best kunt gebruiken. Daarnaast is er ruim voldoende gelegenheid om je vragen te stellen aan onze experts.

Iedereen die aanwezig is geweest tijdens de workshop, ontvangt na afloop het uitgebreide e-book Exportdocumenten. Een ontzettend handig en uitgebreid naslagwerk met informatie over de verschillende soorten exportdocumenten. Het e-book is makkelijk navigeerbaar, opgedeeld in 11 onderwerpen en een must voor iedereen die zich met de administratieve kant van export bezighoudt. Het is tot stand gekomen dankzij de inzet van een groot aantal specialisten uit ons netwerk.

Bij de workshop kun je kiezen uit een online variant dinsdag 26 maart (van 10.00-11.30 uur) en een fysieke variant donderdag 4 april (10.00 tot 12.00 uur op kantoor bij evofenedex). De online variant is vol, maar voor de fysieke workshop kan je je nog aanmelden. De workshop is exclusief voor leden.

Praktische informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events