skipToContentskipToFooter

Een zo veilig en efficiënt mogelijk magazijn: dat regelen wij voor je

Voor een veilig en professioneel magazijn heb je medewerkers nodig die goed getraind zijn en weten hoe ze veilig en efficiënt kunnen werken. Voor deze trainingen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij besteden extra aandacht aan het veiligheidsbewustzijn en cursisten krijgen veel rijtijd op de machines Maar of je nu onze heftrucktraining volgt of een training voor een ander interntransportmiddel, onze basisaanpak is altijd hetzelfde: we staan garant voor hoge kwaliteit, veiligheid en professionaliteit.

Code Gezond en Veilig magazijn

evofenedex is de grondlegger van de Code Gezond en Veilig Magazijn. Dit betekent dat we permanente aandacht hebben voor veiligheid en veiligheidsbewustzijn in magazijnen. Daarnaast werken we nauw samen met overheden en controlerende instanties om de veiligheid op de magazijnvloer te verbeteren en organiseren we evenementen zoals de Dag van het Veilige Magazijn.

Vanwege al onze expertise en aandacht voor veiligheidsbewustzijn, kiezen veel bedrijven dan ook voor onze trainingen: we hebben al bij meer dan 100.000 bedrijven trainingen gegeven aan meer dan 700.000 cursisten. 

Praktijkvaardigheden leren op de eigen vertrouwde heftruck is het meest efficiënt

Unit Intern Transport_website1.png

Trainingsmogelijkheden intern transport

We hebben 2 mogelijkheden voor het volgen van trainingen, incompany en open inschrijvingen. We lichten ze hieronder toe.

  • Training op maat in het eigen magazijn (incompany)

Een training voor intern transport is het efficiëntst in het eigen magazijn. Met de eigen vertrouwde heftrucks en andere interntransportmiddelen verbeteren de medewerkers hun praktijkvaardigheden het meest. Indien gewenst richten wij de training flexibel en op maat in, zodat de bedrijfsvoering gewoon door kan gaan. Onze trainingen kun je afnemen als basistraining of herhaling met klassikale theorie of een interactieve e-learning.

Veel medewerkers in het magazijn spreken niet allemaal de Nederlandse taal. Daarom kun je ook gebruikmaken van meertalige docenten, in het Engels of Duits. 

  • Individuele training of kleine groepen (open inschrijvingen)

Voor individuele cursisten of kleine groepen medewerkers bieden wij een training op basis van open inschrijving aan. Je kunt kiezen uit ruim 75 trainingen per maand, verspreid over meer dan 20 locaties in Nederland. De training kan een basis- of een herhalingstraining zijn voor de heftruck, reachtruck, stapelaar of een combinatie hiervan. Vraag naar onze mogelijkheden. Of kijk op onze website.

Hans Berben, bedrijfsleider Gooskens Hout

"Maatwerk opleidingen, onderscheidend resultaat"

Gooskens Hout is - met een opslagcapaciteit van ruim zestigduizend kuub - de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux. Het bedrijf liet dertig interntransportchauffeurs een 'herhalingstraining heftruck en zijlader' volgen bij evofenedex. “Onze mensen moeten vaak grote en lange houtpakketten verplaatsen, daarom hebben wij bewust gekozen voor een incompanytraining. De chauffeurs konden in hun eigen werkomgeving rijden, on the job zoals dat zo mooi heet. Na afloop van de training waren de chauffeurs enthousiast. Ze zeiden dat zij zich door de training bewust zijn geworden van de invloed van hun rijgedrag. Daarop durven ze elkaar nu ook aan te spreken en dat is misschien wel de grootste winst.”

quote-320x320-Gooskens-Hout.jpg

Meer informatie

Regel ook een veilig en efficiënt magazijn

Vragen over intern transport opleidingen

Vanessa en de andere opleidingadviseurs helpen je graag verder

Vanessa