skipToContentskipToFooter

Human Resources (HR), het managen van personeel binnen organisaties, krijgt een steeds strategischere rol in logistieke bedrijven. De arbeidsmarkt is namelijk enorm snel aan het veranderen, zodat bedrijven op steeds meer zaken moeten anticiperen. In de podcast ‘Logistiek en Inclusie’ geeft Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex, inzicht in de laatste HR-trends in de branche. Peter van der Meijden vertelt over inclusie binnen DSV.

Strategische HR is een keuze die je vandaag nog kunt maken, tenminste als je even uit de waan van de dag stapt. Samen met collega’s aan de slag en puzzelen hoe je als organisatie wendbaar en relevant blijft. In het arbeidsmarkt trendrapport HRM-trends in de handel en logistiek 2022 wat evofenedex onlangs uitbracht komt de noodzaak sterk naar voren, maar wat vraagt dat van leiderschap op middelmanagement niveau en hoe haak je HR goed aan?

Dit is een podcast van Logistiek.nl waarin podcastmakers Leonie van Heijningen en Marinde van Loo samen met redacteur Diane Essenburg (Logistiek.nl) over belangrijke HR-onderwerpen in gesprek gaan met Peter van der Meijden (Senior Director DSV) en Manue Azoulay (beleidsadviseur Human Capital evofenedex).

podcast-logistiek-en-inclusie-hoofdfoto.jpg

In de podcast Logistiek en Inclusie geeft Manue Azoulay van ondernemersvereniging Evofenedex inzicht in de laatste HR-trends in de branche. Peter van der Meijden vertelt over inclusie binnen DSV. Bron: Logistiek.nl

Vragen over personeel en organisatie?

Marinke en haar collega's helpen je graag verder

Marinke HR logistiek export evofenedex