skipToContentskipToFooter

Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor jou op en begeleiden jouw medewerker gedurende het verzuimtraject: van begin tot eind.

evofenedex VerzuimCare is een uniek concept op het gebied van verzuimbeheersing. evofenedex VerzuimCare staat in dienst van een gezonde onderneming; gericht op het voorkomen van verzuim en met een optimale bescherming tegen de financiële risico's van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Een totaaloplossing op maat, geheel afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.

Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor je op en begeleiden jouw medewerker gedurende het verzuimtraject: van begin tot eind. Een verzuimverzekering, de arbodienstverlener en het re-integratietraject komen bij elkaar met evofenedex VerzuimCare. 

BeZaVa/Modernisering Ziektewet

Met ingang van 1 januari 2013 geldt de wet BeZaVa, ook wel Modernisering Ziektewet genoemd. Daarbij geldt dat je vanaf 2014 hogere UWV premies gaat betalen (soms tot wel 12 jaar lang) voor een medewerker die ziek bij jou uit dienst gaat. Met andere woorden: 12 jaar lang hoge kosten voor een medewerker die misschien maar 1 dag voor jou heeft gewerkt, een gemiddelde schadepost voor de (ex-)werkgever van zo’n € 200.000,-!

Voor jou als werkgever brengt dit mogelijk enorme kostenverhogingen met zich mee. In overleg met verzekeraars heeft evofenedex-verzekeringen kunnen realiseren dat werkgevers voor een scherpe premie het ZW-eigenrisicodragerschap kunnen onderbrengen in evofenedex VerzuimCare.

Verzekeraars trekken zich terug uit uit de WGA-verzekeringsmarkt 

In een krimpend aanbod van verzekeraars biedt evofenedex-verzekeringen je de mogelijkheid om jouw verzuim wel te verzekeren. Indien jouw verzekeraar jouw WGA verzekering bij je heeft opgezegd/gaat opzeggen, laat je dan goed informeren over het wel of niet terugkeren naar het UWV alvorens je een definitieve keuze maakt.

Jouw belang is ons belang

evofenedex verzekeringen is, net als jou, gebaat bij een maximale inspanning voor wat betreft verzuimbegeleiding en snelle re-integratie van jouw zieke medewerker.

De voordelen

  • Eén aanspreekpunt bij verzuim
  • Jouw belang is direct ons belang
  • Bijstand bij beroep en bezwaarprocedures
  • Totaaloplossing volledig afgestemd op jouw bedrijf

Vanaf dag één pakken wij het verzuim voor jou op

Vragen over personeel en organisatie?

Marinke en haar collega's helpen je graag verder

Marinke evofenedex