skipToContentskipToFooter

Achtergrond van het rapport

Nederlandse handels- en productiebedrijven staan voortdurend voor uitdagingen en zullen transities moeten gaan doormaken, zowel groot als klein. Data en digitalisering blijken voor hen hierbij onmisbaar. 

Met de uitkomsten van het rapport kunnen leden zichzelf vergelijken met andere bedrijven en inzichten verkrijgen in de ontwikkelingen op het vlak van digitalisering. Met deze informatie helpt evofenedex haar leden met het effectiever digitaliseren van de logistiek in de toekomst.

Eerdere rapporten

In 2021 gaven ruim tweehonderd logistiekprofessionals zichzelf een 6,9, als cijfer voor hun digitale basis. Zo bleek uit het onderzoek ‘Data en digitalisering in de logistiek 2021’. In het onderzoek van dit jaar (2023) is gekozen voor een andere focus, namelijk die van het verkrijgen van een gedetailleerder inzicht in de huidige digitaliseringssituatie van onze leden. Dit onderzoek is van 3 t/m 24 augustus 2023 onder 247 deelnemers online uitgevoerd. 

Aanvragen rapport

Leden kunnen kosteloos het volledige onderzoeksrapport aanvragen. Voor niet-leden is er een beknopte versie beschikbaar.

Aan de slag met digitaliseren, Digiscan helpt bedrijven verder

Als bedrijf wil je graag voorbereid zijn op de toekomst en in die toekomst wordt data en digitalisering steeds belangrijker. Maar digitalisering is niet iets wat je even erbij doet. Daarom hebben wij de gratis Digiscan ontwikkeld. Het doel van de Digiscan is jou te helpen stappen te zetten qua digitalisering om de druk op jouw logistieke operatie te verlichten.

Download Rapport onderzoek data en digitalisering 2023

Vragen over SCM en digitalisering?

Anneloes en haar collega's helpen je graag verder

Anneloes