Bureau Voorlichting Binnenvaart

Bedrijven die zich in de binnenvaart willen oriënteren kunnen terecht bij het Bureau Voorlichting Binnenvaart.

 Zij kunnen daar eventueel laten onderzoeken of het gebruik maken van de binnenvaart voor hen (financieel) haalbaar is. Ook evofenedex staat je graag bij in de beantwoording van jouw logistieke vragen op dit gebied. Je kunt altijd contact op nemen met evofenedex-ledenservice via 079 - 3467 346 of stel jouw vraag via het reactieformulier.

Jouw bedrijf is verantwoordelijk voor een veilige omgeving voor jouw werknemers en bezoekers. Het hanteren van regels die deze veiligheid zo veel mogelijk verzekeren is feitelijk een verplichting (Arbo). Ook als binnenvaartschepen bij uw bedrijfsterrein lading lossen en/of laden moet dit veilig kunnen gebeuren. Elke bezoeker is verplicht zich aan uw bedrijfsregels te houden, ook als deze handelingen uitvoert op of binnen zijn eigen vervoermiddel.

In de rechts aangegeven hoofdstukken staan enkele voorbeelden van algemene regels. Die kun je  toepassen met een aanvulling op het laden en lossen van binnenvaartschepen. evofenedex adviseert om de relevante regels in een bedrijfsdocument op te nemen en het door de ontvanger voor ontvangst en kennisneming te laten ondertekenen, alvorens hij zijn werkzaamheden verricht.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder